در حال بارگذاری ...
...

بیست و پنجمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر برگزیدگان خود را شناخت

بیست و پنجمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر برگزیدگان خود را شناخت

پس از تعلیق بیست و پنجمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر به دلیل شهادت آیت الله رئیسی، آثار از طریق فیلم اجرا؛ داوری و نفرات برگزیده معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در اروند، بیست و پنجمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر به دبیری مجید منادی از 30 اردیبهشت ماه آغاز به کار کرد که به علت سقوط هلیکوپتر و شهادت سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور شهید و هیئت همراه، این جشنواره به تعلیق افتاد و هیئت داوران جشنواره متشکل از حسین مسافرآستانه، توحید معصومی و خیراله تقیان پور آرای خود را با استفاده از فیلم آثار نمایشی حاضر در جشنواره اعلام کردند.

نفرات برتر بیست و پنجمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر در 2 بخش صحنه‌ای و خیابانی به شرح زیر اعلام شدند:

بخش صحنه‌ای:

در این بخش نرگس نوری و حسین مختاری با نمایش «روزی روزگاری همین کوچه پایینی»، برگزیده بخش طراحی نور شدند. همچنین مرضیه نوری با همین نمایش در بخش طراحی لباس شایسته تقدیر شد. محمود بیاتی با نمایش «نوبت»، برگزیده طراحی لباس شد.

در بخش طراحی صحنه آتنا فارسیجانی با تئاتر «رقص ماهی مرده»، شایسته تقدیر شد و داود پارسا با نمایش «مادرم زری سر زا رفت» به عنوان برگزیده این بخش انتخاب شد و همچنین این هنرمند، در بخش موسیقی نیز شایسته تقدیر شناخته شد.

گفتنی است در بخش موسیقی نمایش صحنه ای، فرزاد رمضانی و میلاد بهداروندی با نمایش «خرمشهر» به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

 رویا زارع با نمایش نوبت و اعظم سلیمانی با تئاتر «رقص ماهی مرده» شایسته تقدیر بخش بازیگر زن شدند، همچنین مریم دهقانی با نمایش «هاراگیری» و راضیه فصیح با نمایش «مادرم زری سر زا رفت» مقام سوم این بخش را کسب کردند، شکوفه عاشوری با نمایش «مادرم زری سر زا رفت» و رز ایرانمنش با نمایش «نوبت» به عنوان نفرات دوم معرفی شدند، زینب عندلیب نیز با نمایش «خرمشهر» موفق شد رتبه اول بازیگر زن را به خود اختصاص دهد.

در بخش بازیگری مرد، رضا فتوت خواه و ماکان وارسته با تئاتر «پابرهنه در بهشت» شایسته تقدیر شدند. علی هیهاوند با نمایش «بین یه عالمه ماهی» و شایان سلطانی با نمایش «رقص ماهی مرده» رتبه سوم، مجید اقبالی با نمایش خرمشهر و محمدامین محمدی با نمایش «هاراگیری» رتبه دوم و داود پارسا با نمایش «مادرم زری سر زا رفت» مقام اول را به خود اختصاص دادند.

لازم به ذکر است در بخش نمایشنامه نویسی، قاسم لطفی با نمایش «خرمشهر» و شهرام سلطانی با تئاتر «رقص ماهی مرده» عنوان سومی را کسب کردند، اصغر گروسی با نمایش «هاراگیری» و مرتضی شاه کرم با نمایش «نوبت» به عنوان نفرات دوم و محمود خرم آزادی با نمایش «مادرم زری سر زا رفت» به عنوان نفر اول شناخته شدند.

در بخش کارگردانی نیز رتبه سوم به سحر محسنی و علی هیهاوند با نمایش «بین یه عالمی ماهی» رسید، مجید اقبالی با تئاتر «خرمشهر» مقام دوم را به دست آورد و داود پارسا با نمایش «مادرم زری سر زا رفت» اول شد.

بخش خیابانی:

در بخش خیابانی این جشنواره، شهناز آئینی با نمایش «سفر» به عنوان شایسته تقدیر طراحی لباس شناخته شد و رکسانا ذوقی و دینا ارشادی با نمایش «مستر دیفال» برگزیده شدند.

در بخش طراحی فضا، احسان بحرینی و آرزو جعفری با نمایش «یادگاری» شایسته تقدیر و علی ربیحاوی پور با نمایش «مجنون» به عنوان برگزیده شناخته شدند. شهرام عرب زاده، جلال نردی نژاد و امیر بژوهی با تئاتر «زخمه بردار»، علی خاتمی برای نمایش «یادگاری» و مالک استانی برای نمایش «هشت خوان» شایسته تقدیر بخش موسیقی شدند.

رتبه سوم بازیگری زن به آمنه پورحسینی با نمایش «گلدمن» و مریم طرفی با نمایش های «قهرمان غریب» و زخمه بردار رسید. آرزو جعفری با نمایش «یادگاری» و آرزو کریمی با نمایش «هشت خان» رتبه دوم را کسب کردند و هیئت داوران در این بخش شخصی را حائز رتبه اول ندانستند.

علی هیهاوند، هادی احمدی و علی ربیحاوی پور با نمایش «مجنون» شایسته تقدیر ، مالک آبسالان با تئاتر «سفر» رتبه سوم، مجتبی بلاشی با نمایش «یادگاری» رتبه دوم و سیدمهرداد کاوسی با نمایش «هشت خان» رتبه اول بخش بازیگری مرد را به خود اختصاص دادند.

در بخش طرح و ایده، رتبه سوم به پژمان شاهوردی با نمایش «سفر» رسید، حیدر رضایی با نمایش «هشت خان» دوم شد و سمانه شاهرخی ساردو با تئاتر «یادگاری» رتبه اول را به خود اختصاص داد.

در بخش کارگردانی نیز مالک آبسالان با نمایش «سفر»، علی ربیحاوی پور با نمایش «مجنون» به ترتیب رتبه های سوم و دوم را کسب کردند و مقام اول نیز به احسان بحرینی و آرزو جعفری با نمایش «یادگاری» رسید.