در حال بارگذاری ...
در گفتگو با داور بخش صحنه ای بیست و یکمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر،

در جشنواره ملی تئاترفتح خرمشهر باید  به دنبال رشد و خلاقیت در آثار باشیم 

کورش زارعی با اشاره به سیاهی های جنگ تحمیلی گفت: فتح خرمشهر نباید تنها نماد تلخی و سیاهی شود، در آثاری که تا به الان شاهد آن بوده ام هیچ اثری از خرمشهر، اقتصادش، معضلات کنونی، جغرافیایش و مختصات شرعی و قانونیش، در بسیاری از آثار نیست و سهم این شهر از جشنواره تنها نام آن است.

داور بخش صحنه ای بیست و یکمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر گفت: سیاست گذاری جشنواره باید هدفمند شود.


به گزارش تئاتر منطقه آزاد اروند، کوروش زارعی در این خصوص ادامه داد: قاعدتا سیاست گذاری صحیح منجر به تولید آثار جدید خواهد شد. چرا که در دوره های قبل شاهد آثار قوی تری بودیم و این عقب گرد هنری تنها به دلیل عدم سیاست گذاری مناسب روی می دهد. 

زارعی با اشاره به سیاهی های جنگ تحمیلی گفت: فتح خرمشهر نباید تنها نماد تلخی و سیاهی شود، در آثاری که تا به الان شاهد آن بوده ام هیچ اثری از خرمشهر، اقتصادش، معضلات کنونی، جغرافیایش و مختصات شرعی و قانونیش، در بسیاری از آثار نیست و سهم این شهر از جشنواره تنها نام آن است.

وی ادامه داد: اگر بناست این جشنواره حرف تازه ای برای گفتن داشته باشد باید نگرش و سیاست گذاری جدیدی را پیش بگیرد و از همین امسال برای جشنواره بیست و دوم خود برنامه ریزی کند و دبیرخانه این جشنواره ارتباط تنگاتنگی با هنرمندان تمام استان ها داشته باشد، چرا که با این روش شاهد رشد و پیشرفت نخواهیم بود.

زارعی گفت: اگر به دنبال رشد و خلاقیت در آثار نباشیم، شاهد تعطیلی و زوال جشنواره فتح خرمشهر باشیم.

کوروش زارعی با اشاره به هدفمند شدن تئاترها در این جشنواره گفت: امیدوارم در سالهای آینده با سیاست گذاری مناسب شاهد ارائه آثار اورجینال باشیم، نه آثاری که در جشنواره های دیگر حائز مقام نشده اند و فتح خرمشهر جایی برای عرض اندام آنها باشد.

وی ادامه داد: جشنواره محیطی برای ایجاد ارتباط مردم با هنرمندان و مسئولین است، و هنرمندان باید از دایره بسته ای که در آن قرار گرفته اند، خارج شوند تا ارتباط عمیقی با مردم که ولی نعمت هایی تئاتر هستند برقرار کنند.


 




نظرات کاربران