حامد نساج بخارایی:
« یه لحظه» به دنبال برقراری ارتباط در جامعه
نمایش یه لحظه در بیست و یکمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر
نمایش یه لحظه در بیست و یکمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر
نمایش یه لحظه در بیست و یکمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر
حامد نساج بخارایی با اشاره به هنرمند بودن شخصیت اصلی داستان گفت: هنرمند بودن تنها یک نماد است و به کل جامعه تعمیم داده می شود، چرا که در شرایط حساس و بد اقتصادی همه اقشار جامعه با مشکل مالی دست و پنجه نرم می کنند.
نمایش «یه لحظه » با کارگردانی حامد نساجی بخارایی در بیست و یکمین جشنواره ملی تئاتر فتح خرمشهر به اجرای میدانی میرود.
به گزارش تئاتر از منطقه آزاد اروند ،حامد نساج بخارایی کارگردان و بازیگر تئاتر میدانی« یه لحظه » در بخش خیابانی ، داستان هنرمندی را بیان می کند که برای امرار معاش خود با مهاجرت به شهر درصدد اخذ وامی است تا بتواند ماشین بخرد و خرج خود را تامین کند.
نمایش « یه لحظه» به قلم احمد صمیمی به نگارش در آمده است.
بخارایی با اشاره به هنرمند بودن شخصیت اصلی داستان گفت: هنرمند بودن تنها یک نماد است و به کل جامعه تعمیم داده می شود، چرا که در شرایط حساس و بد اقتصادی همه اقشار جامعه با مشکل مالی دست و پنجه نرم می کنند.
وی ادامه داد: شخصیت داستان ما خواب 2 شهر را می بیند که یکی از آنها در صلح و آرامش است و دیگری درگیر آشوب و مشکلات فراوان. با این اجرا انتظار داریم مخاطب یک سوال کلیدی در ذهنش به وجود آید که این شخص کدام یک از شهرها را برای زندگی انتخاب میکند؟! و این در حالی است که هیچکدام از شهرها بد نیست و مردم هر دو شهر با هم در ارتباط هستند.
کارگردان تئاتر« یه لحظه» با اشاره به عدم ارتباط صمیمی میان مردم بیان کرد: تصویر پایانی ما در این اجرای که 3 بازیگر دارد، غرق شدن آنها در تلفن همراه خودشان است، به گونه ای که حتی به یکدیگر نگاه هم نمی کنند و این قهر و دوری و فاصله گرفتن از هم، سوژه اصلی این نمایش خیابانی است.
نساج بخارایی ضمن تاکید بر هدف نمایش خود که ارتباط است گفت: هیچکدام از این 2 شهر ملاک انتخاب نیست ، ارتباط و صمیمیت گم شده ی بین آدمها ملاک است که رسیدن به آن تنها با کمی فاصله گرفتن از دنیای مجازی تحقق می یابد. چرا که بی توجهی به آدمها و انسان های اطرافمان از پرخاش و دعوا با آنها بسیار بدتر است.